top of page

L I D T   O M   M I G

Opvæksten:
Jeg er født og opvokset i Helsingør, som den yngste i en søskende flok på tre. Min første helt store passion som barn var sang og balletdans.

Ungdomsårene:
Igennem min ungdom var det interessen for sang, musik og kreativitet, der satte dagordenen. Med ønsket om at nære min nysgerrighed for musik og andre kulturer, flyttede jeg efter gymnasiet til London, hvor jeg igennem 14 år koblede mig på byens puls. Som musiker og sanger fungerede jeg i talrige musikalske projekter og underviste mennesker fra hele verden på London College of Contemporary Music.

Voksenlivet:
Året 2010 var et skelsættende år, som førte mig i en ny retning. Efter kulminationen på en turné i Brasillien og en nylig album udgivelse, kom et naturligt pusterum. Der lyttede jeg efter, og overvejede hvilke ønsker jeg havde for fremtiden. I det efterår startede jeg på universitetet i London for at studere psykologi.

Hjem til Danmark:
Hjemrejsen tydeliggjorde sig, da jeg mødte min dansk/brasilianske mand. Beslutningen om at flytte fra London til Vestfyn ude på landet, virkede naturlig.

Min livskrise:
Først var det kampen for at opnå en graviditet. Ufrivillig barnløshed gennem fem år endte på lykkeligvis med et sundt og raskt barn, som beriger mit liv hver eneste dag. Næstefter var mit andet barn, af uforklarlige årsager offer for 'vuggedød'.
Jeg kalder hende min STORE lille læremester, da hun har lært mig om livets mange facetter, dybder og farver, på en måde, som ingen bog ville kunne have givet mig. Selvom det også har og flere dage er, uendeligt hårdt at håndtere og acceptere, inspirerer hun mig nu dagligt, til at leve tro mod mine egne værdier, og til at sætte pris på livet med alt hvad det medbringer af glæder og sorger.


Min livsfilosofi:

'Menneskelig revolution' Det er overbevisningen om, at en indre motiveret ændring i det enkelte menneske, har en stor positiv virkning på omgivelserne og livet som helhed. En af omdrejningspunkterne i den japanske buddhistiske filosofi praktiseret i 'SGI' (Soka Gakkai International) er, at den største personlige tilfredsstillelse og livsopfyldelse opnås i arbejdet for andres lykke. Det understreges i filosofien, at ethvert individ uanset køn, etnisk oprindelse, evner eller social position har kraften til at overkomme livets uundgåelige udfordringer. Alle kan udvikle et værdifuldt liv, være kreative og positivt påvirke deres lokalmiljø, samfund og verden.

Mine faglige og personlige spidskompetence områder:

Sorg og tab, ufrivillig barnløshed/fertilitetsbehandling, identitetsproblematikker, eksistentiel krise, akut krise, personlig udvikling, kronisk sygdom, livsglæde og håb, stress,  angst,  depression.

Praktisk erfaring:
Kræftens Bekæmpelse (patienter, pårørende og efterladte)
Klinisk psykolog (stress, angst, krise, depression)
Retspsykiatrisk Afdeling Middelfart (konceptudvikling og medansvarlig for projektet ’livsglæde igennem musik’ ) 
 

bottom of page